Scholarship

Wat in 2015 begon als een droom om iets te kunnen betekenen voor begaafde kinderen op Bonaire is later inmiddels realiteit geworden.

In de afgelopen jaren hebben we gezinnen met begaafde kinderen bereikt, hebben we ouders ondersteund bij hun opvoedingsvraagstukken en hebben we kinderen laten ervaren dat zij, met al hun talenten en uniciteit waardevol zijn. Contacten met ontwikkelinsgelijken zijn uitgegroeid tot vriendschappen en gezinnen hebben ervaren dat zij niet alleen staan in hun proces om begaafde kinderen te ondersteunen bij de ontwikkeling naar autonome en authentieke persoonlijkheden.

We hebben onze energie, kennis en tijd gestoken in het realiseren van de droom en daarbij hebben we hulp gehad.

We hebben hulp gehad van mensen die met ons in de droom geloofden maar we hebben ook financiële hulp gehad om onze kosten te dekken zodat we door konden bouwen.

De FamilieXpeditie en het Professional Program zijn een feit!

We zijn enorm dankbaar dat er op dit moment mensen zijn die ons helpen bij het toegankelijk houden van de FamilieXpeditie voor de Bonairiaanse gezinnen. Door de financiële bijdrage van deze mensen kunnen minder draagkrachtige (een-ouder)gezinnen ook deelnemen.

The Timothy Magill Scholarship (voor 2019)

Timothy Magill

The BIG Ideas Foundation established the Timothy Magill Scholarship to honor the life of a good friend of Bonaire who died unexpectedly in 2018. Tim was one of five founding partners of famed US architecture and master planning firm, “5+design”. He had taken a great personal interest in an effort to turn Bonaire into a destination for mindful spirits.

Johnny en Thérèse Boer (voor 2019)

De bijdrage van de familie Boer maakt het mogelijk dat een minder daadkrachtig gezin woonachtig op Bonaire kan deelnemen aan de FamilieXpeditie.