Annuleringsvoorwaarden

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor de FamilieXpeditie Bonaire

(Aan)betaling:

Het totaalbedrag per gezin dient minimaal 1 maand voor aanvang van de FamilieXpeditie te zijn overgemaakt op het op de factuur vermelde rekeningnummer.

Indien de aanmelding voor de FamilieXpeditie  binnen een maand voor aanvang plaatsvindt dient betaling per direct te worden voldaan.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van vlucht en accommodatie

Vertrekgarantie en coronamaatregelen:

Vertrekgarantie

Op voorwaarde van voldoende ingeschreven deelnemers wordt uiterlijk 1 januari 2023 aangegeven of de FamilieXpeditie definitief door gaat.

De vertrekgarantie geldt onder voorbehoud van coronamaatregelen van de Nederlandse overheid en de maatregelen van Bonaire.  Hierbij houden we rekening met de volgende zaken:

  • Reizen naar Bonaire moet passen binnen de coronamaatregelen van de Nederlandse overheid.
  • Reizen moet passen binnen de maatregelen van Bonaire. Houd er rekening mee dat Bonaire een test-of vaccinatiebewijs en/of geldige QR-code zal verlangen.
  • Het programma van de FamilieXpeditie moet (eventueel met kleine aanpassingen) kunnen worden uitgevoerd. Afhankelijk van de regels kunnen wij vragen naar een test-of vaccinatiebewijs en/of geldige QR-code

Annulering:

Als het programma op initiatief van de organisatie niet door kan gaan vindt volledige restitutie van de deelnemersbijdrage voor deelname aan de FamilieXpeditie plaats.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de restitutie van de kosten van vlucht en accommodatie.

Bij annulering door het deelnemende gezin volgt geen restitutie van de betaling.
Let op: Niet iedere reis- en annuleringsverzekering dekt bij annulering van de reis automatisch ook de kosten van de geboekte activiteiten. Wij raden u aan dit te checken en de programmakosten op te nemen in uw eigen annuleringsverzekering

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van vlucht en accommodatie en de eventuele annulering hiervan. Kiest u bij het boeken van de vlucht en accommodatie voor de opties met passende annuleringsmogelijkheden.

Het hebben van een WA – verzekering is een vereiste voor deelname aan het programma.